След края на 40-годишното приятелство с Борислав Михайлов явно за славния голмайстор идва

...
След края на 40-годишното приятелство с Борислав Михайлов явно за славния голмайстор идва
Коментари Харесай

Станимир Стоилов официално застана срещу Наско Сираков

След края на 40-годишното приятелство с Борислав Михайлов очевидно за славния голмайстор идва този на дружбата от над 30 година с Мъри
По време на 60-ата година от живота си на именития голмайстор на “Левски ” и сегашен мажоритарен притежател на “синия ” клуб Наско Сираков очевидно му върви да губи знакови свои другарства.

В петък бе официализиран разривът с индивида, за който се смяташе, че е в стоманен и непреклонен тандем - Станимир Стоилов.

Направи го самият Мъри. На конференция преди неделното домакинство против врачанския “Ботев ” старши треньорът на “Левски ” намерено застана на страната на изпълнителния шеф Ивайло Ивков и респективно против дългогодишния си съотборник и началник в лицето на Сираков.

Стоилов удостовери думите на юриста, който бе упрекнат в “класическа неистина ” от притежателя във връзка изказванието на първия, че “Левски ” е отказал предложения на стойност 6 милиона лв. за свои играчи през зимния трансферен прозорец.

“Вече споделих моята истина. Имахме оферти, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Прецени се, че не би трябвало да се продават футболисти.

Основната причина беше, че се чака договорка с бъдещия вложител. Тогава одобрих това изцяло. От тази позиция няма разминавания. Потвърждавам казаното в Дубай - офертите за наши играчи бяха за 6 милиона лв.. Предполагам, че моята истина може да се удостовери с документи. Не мога да неистина, до момента не съм лъгал. Питайте Сираков какво е имал поради ”, показа Мъри на конференцията.

Това не е единственото разминаване сред треньор и притежател. Сираков съобщи, че през идната седмица ще даде конференция, а до него ще седне Стоилов.

Темата щяла да бъде по какъв начин са насъбрани задълженията през годините. Мъри обаче съобщи, че няма да е до дългогодишиния си футболен сателит. Звучи тъкмо като завършек на едно другарство, което започва при започване на 90-те години на предишния век.

Друго такова бе финализирано, въпреки и не публично, през есента на предходната година. След като на конгреса на БФС през октомври 2021 година Сираков разгласи, че не може да задраска едно 40-годишно другарство. Демек - гласоподава за Борислав Михайлов.

През ноември “Левски ” излезе с декларация, в която прикани президента да се изнесе от “Бояна ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР